Tres mesos de pròrroga per a la programació en català de TVE de Sant Cugat


  • Comparteix:

La direcció de RTVE ha acceptat posposar tres mesos el tancament del circuit català de Sant Cugat, previst inicialment per a l'1 de gener. Així ho ha anunciat el conseller de Cultura de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, que ha apostat per aprofitar aquesta moratòria per renegociar la decisió de l'ens estatal.

Durant els propers tres mesos, Tresserras confia a trobar solucions que assegurin la viabilitat del centre de producció de Sant Cugat. El conseller de Cultura ha demanat unitat d'acció a tots els partits catalans per evitar la desaparició de les emissions en català de TVE. Tresserras ha fet aquestes declaracions en la sessió parlamentària de control al govern d'aquest dijous, responent a una interpel·lació de CiU.

Recordem que la direcció de RTVE i la SEPI pretenien reduir la presència del català a la televisió pública estatal fins a la mitja hora diària de l'Informatiu Migdia. La decisió suposaria liquidar una quinzena de programes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.