El PSC demana al PP que faci realitat 'ja' la línia de Renfe Papiol-Mollet


  • Comparteix:

El PSC demana al govern de l'Estat i la tinent d'alcalde i diputada popular Berta Rodríguez que faci realitat el projecte de corona ferroviària que hauria de connectar la nostra comarca amb el Baix Llobregat i amb el Vallés Oriental. Segons els socialistes l'estació de Coll Favà porta anys d'endarreriment, no es dota pressupostàriament i les partides assignades no s'executen.

Segons el portaveu socialista, les promeses del PP de posar a ple rendiment aquesta línia a finals del 2003 són 'paper mullat'. Jordi Menéndez creu que el govern espanyol no està posant els mitjans perquè la connexió entre els dos vallesos i el Baix Llobregat sigui una realitat.
Menéndez insta explícitament a la tinent d'alcalde popular, Berta Rodríguez a donar explicacions sobre l'incompliment dels compromisos:

Jordi Menendez

Emplaço Berta Rodríguez que expliqui per què els compromisos no s'han complert i per què el projecte de connexió Mollet-El Papiol és queda només en un tros.


En aquest sentit, el diputat del PSC, Joan Marcet, ha explicat que han presentat una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat perquè la partida per l'any vinent s'augmenti en 300 mil euros, i arribi als 580 mil. Marcet creu que aquesta dotació és irrisòria tenint en compte que la conversió d'aquesta línia per al transport de passatgers està xifrada en 4 milions d'euros.

Joan Marcet

Ens dóna la impressió que 'ens aixequen la camisa', es posarà en marxa a mitges i no es faran efectives les dotacions pressupostàries


D'altra banda, els PSC ha demanat que el govern de Madrid traspassi la gestió del servei de Rodalia de Renfe a la Generalitat i que es creï una empresa mixta entre el govern de l'Estat i la Generalitat per gestionar els trens regionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.