El PUOSC per als propers quatre anys augmenta les subvencions un 81%


  • Comparteix:

El Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per al 2008-2012 augmenta en un 81% les subvencions mínimes per al Vallès Occidental. El departament de Governació de la Generalitat ha explicat que es tracta 'd'un PUOSC històric' per afrontar reptes com l'accés a la banda ampla i els equipaments a les urbanitzacions. La comarca disposarà de 11'5 milions d'euros de subvenció tot i que Governació ha advertit que 'depenent de les sol·licituds el PUOSC serà bastant més gran'.

Segons la Generalitat, el nou PUOSC també incidirà en projectes relacionats amb els equipaments socioculturals i als que aportin un valor econòmic al municipi. Els ajuntaments podran presentar les seves sol·licituds fins al 27 de desembre i es preveu que s'aprovin les obres subvencionades al març de l'any vinent.

Violant Mascaró és directora dels Serveis Territorials a Barcelona del departament de Governació.

Violant Mascaró

Prioritzem accions en banda ampla i urbanitzacions.


Mascaró ha estat aquest dimecres al Consell Comarcal del Vallès Occidental per informar els Ajuntaments de la comarca sobre la nova convocatòria de les ajudes del PUOSC per al període 2008-2012. D'aquesta manera, els Ajuntaments han conegut les característiques de la convocatòria, el procediment de la planificació del període 2008-2012 i els requisits de cadascun dels programes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.