La multinacional amb seu a la ciutat ISS entra en el negoci del càtering


  • Comparteix:

La multinacional danesa ISS, amb seu a Sant Cugat, diversifica la seva activitat amb la compra de l'empresa de càtering terrassenca Grupo Rocha especialitzada en el sector dels hospitals. Rocha va tancar el 2006 amb una facturació de 55 milions d'euros i preveu tancar el present exercici amb uns ingressos de 62 milions d'euros.

L'objectiu de ISS és convertir-se en un proveïdor integral de serveis no estratègics per a les empreses. Amb el càtering diversifiquen la seva oferta que ja compta amb servei de neteja, jardineria, manteniment i restauració.

Grupo Rocha, que neix fa 22 anys de la iniciativa de Carlos Rocha, té en aquests moments prop de 2.300 treballadors i ocupa el sisè lloc en el rànquing nacional de càtering per a col·lectivitats.

Després de l'adquisició, ISS supera els 30.000 empleats a l'Estat espanyol i arribarà al final d'aquest any a unes vendes de 580 milions d'euros. En els darrers vuit anys el grup amb seu a la ciutat ha comprat 38 companyies a l'Estat espanyol amb una inversió de més de 300 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.