El Grup XXI ja té l'autorització per fer-se amb la totalitat de Celo


  • Comparteix:

La Comissión Nacional del Mercado de Valores (CNMV) ha autoritzat l'opa que permetrà el grup empresarial santcugatenc CeloXXI, abans conegut com a Grup XXI, fer-se amb el 100 % de les accions de la Compañía Española para la Fabricación Mecánica del Vidrio, Procedimientos Libbey, SA. D'aquesta manera es completa una operació de fusió iniciada a l'octubre quan CeloXXI ja va adquirir el 92,05% de l'empresa vidrera.

CeloXXI pagarà 40,92 euros per cadascuna de les 18.628 accions que encara no estan a les seves mans i passarà a controlar la totalitat de l'empresa vidrera. Aquesta adquisició és un primer pas dins el pla estratègic d'expansió de CeloXXI per al període 2008-2010 i és l'oportunitat d'obtenir fons pel seu pla de negoci.

El pla fins a 2010 preveu el creixement de les àrees de salut i d'aviació corporativa. El grup pretén obrir cinc centres de salut durant el 2008 i arribar a un augment del capital social de l'àrea d'aviació fins el sis milions d'euros, alhora que incorpora nous avions en propietat en el període 2008-20009.

En l'àrea immobiliària, CeloXXI té previst centrar-se en residències per a gent gran i per a joves.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mi opinion sobre esta noticia es que se trata de unos especuladores que por desgracia estan en San Cugat. Nada más decir.

victor. Enviat el 15/abr/08


Mucha opa y muchas acciones pero estan en suspension de pagos y haciendo reduccion de plantilla. Cuando la burbuja explota, explota de verdad. Se lo merecen.

Verguenza ajena. Enviat el 20/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.