Chocolat Factory vol ampliar el seu negoci xocolater per Europa


Temes relacionats

Chocolat Factory amplia el mercat asiàtic amb l'obertura de dos nous locals a Xina (14/set/07)


  • Comparteix:

L'empresa Chocolat Factory, amb seu central a Sant Cugat, està estudiant obrir el negoci xocolater a Europa. La primera oportunitat de sortir a l'estranger va aparèixer fa dos anys a Singapur. Un any i mig després Chocolat Factory ja compta amb sis botigues a l'Àsia.

Chocolat Factory fa 10 anys que va obrir la seva seu i obrador central a Sant Cugat. Des de llavors, tots els seus productes es venen a través de les botigues de la marca: 18 a l'Estat espanyol, una d'elles a la nostra ciutat, i sis més al continent asiàtic, entre la Xina i Singapur.

Segons la gerent de la firma, Titus Ruiz, estan registrant la marca per obrir nous mercats a països europeus com Itàlia i Irlanda i d'altres asiàtics com Hong Kong, Macau i Taiwan.

Chocolat Factory es considera pionera en introduir el concepte del disseny en el món de la xocolata. En aquesta empresa la meitat del negoci l'aporten els bombons i les rajoles de xocolata. La resta dels productes són creacions pròpies, com la fondue per a preparar amb microones, les melmelades amb xocolata i el centres de taula comestibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.