La Cecot, a favor de la normativa europea que amplia a 65 hores setmanals la jornada laboral


  • Comparteix:

La Cecot dóna suport a la directiva de temps de treball aprovada per la Unió Europea (UE) que amplia la jornada laboral a un màxim de 65 hores setmanals. La patronal vallesana creu que la nova directiva no implica canvis substancials respecte la normativa vigent.

Els ministres de Treball de la UE han aprovat ampliar la jornada laboral a un màxim de 65 hores setmanals. La directiva aprovada estableix que la setmana de treball com a norma general ha de ser de 48 hores, però que la jornada es podrà allargar fins a 60 hores setmanals calculades com a mitjana durant un període de tres mesos, i fins i tot fins arribar a les 65 en cas de guàrdies mèdiques. L'Estat espanyol ja ha reclamat que s'eliminin per complet aquestes excepcions a les 48 hores.

La Cecot no entén les opinions en contra de la normativa proposada ja que no canvia substancialment el que ja segueix la normativa espanyola. La patronal vallesana considera que més aviat és al contrari, no es podran fer més de 60 hores efectives setmanals quan en aquests moments és possible arribar a les 63 hores.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ane

Parece que volvemos a los tiempos del esclavismo. ¡¡¡ Ni un paso atrás en lo que. Enviat el 17/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.