La planta santcugatenca d'HP patirà acomiadaments en els propers dos anys


Temes relacionats

Protesta dels treballadors a la seu d'HP per la retallada de treballadors a Europa (14/nov/08)

HP compra EDS per 9.500 milions d'euros (28/ago/08)


  • Comparteix:

Planta santcugatenca

Planta santcugatenca

La planta santcugatenca de Hewlett-Packard (HP) patirà els acomiadaments anunciats per la multinacional nord-americana, tot i que encara no s'ha xifrat el nombre d'afectats. Els 9.300 acomiadaments a Europa es faran progressivament en els propers dos anys. L'empresa ha assegurat que es tracta d'una mesura necessària per fer front a la compra de la companyia EDS.

En total, la companyia acomiadarà a nivell mundial 24.600 treballadors, la meitat dels quals assumiran les plantes nord-americanes. A Europa, seran 9.300, tot i que les xifres per plantes encara estan per concretar també en el cas de Sant Cugat.

Ho ha confirmat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Ràdio Sant Cugat el director de marketing corporatiu d'HP, Manuel López.

Manuel López

És probable que sigui necessari prescindir de persones, però esperem que siguem capaços de generar llocs de treball.



Segons López, es tracta d'una mesura per encaixar la fusió amb l'empresa EDS. Després d'aquesta compra, HP ha aconseguit tancar l'exercici amb uns 'bons resultats'.

Manuel López

Hem crescut un 13% a nivell mundial en facturació i ha estat un creixement molt equilibrat en totes les unitats de negoci.


La planta santcugatenca, dedicada a la unitat d'impressió de gran format, suma 1.900 treballadors entre els empleats d'HP i EDS. Tot i l'anunci d'acomiadaments, la direcció de l'empresa ha assegurat que es continuarà invertint a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.