L'Associació de Comerciants de Coll Favà prepara activitats pel cap de setmana del Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

La 10a mostra Sant Cugat Actiu prescindeix de la carpa i es transforma en una fira de carrer (25/mar/09)


  • Comparteix:

La fira Sant Cugat Actiu

La fira Sant Cugat Actiu

Vols amb globus aerostàtic i una ludoteca són les propostes de l'Associació de Comerciants de Coll Favà per atraure clients el cap de setmana de la fira Sant Cugat Actiu, que se celebrarà d'aquí a 15 dies. Els clients dels establiments de la zona podran aconseguir vals per fer un vol amb el globus que l'entitat instal·larà a la plaça Creu de Coll Favà durant el dissabte. Una ludoteca, al carrer Francesc Macià, oferirà jocs pels més petits.

El trenet de la fira Sant Cugat Actiu també circularà pel barri per donar a conèixer i apropar els establiments i negocis de la zona, així com les activitats proposades pel cap de setmana.

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Coll Favà, Gina Ros, espera que d'aquesta manera s'atraurà mes compradors cap al barri.

Gina Ros

Cada establiment oferirà vals per pujar al globus. Pensem que així vindrà més gent.


El globus estarà en funcionament dissabte des de les nou del matí fins a les vuit del vespre. El servei de ludoteca estarà obert als matins entre divendres i diumenge de dos quarts de dotze a dos quarts de dues. Dissabte la ludoteca s'instal·larà al passeig entre els carrers Francesc Macià i Josep Carner i diumenge ho farà entre Francesc Macià i Carles Riba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.