Ikea confirma a Recoder que no s'instal·larà a Sant Cugat


Temes relacionats

Ikea fa marxa enrere i descarta ara obrir un establiment a Sant Cugat ( 5/jun/09)

Llum verda de Comerç a la implantació d'Ikea a Sant Cugat (27/mar/09)

Ikea vol obrir el centre de Sant Cugat al 2011 (25/jul/08)

Sant Cugat aprova l'arribada d'Ikea després de garantir que no afectarà la mobilitat interna (17/abr/07)


  • Comparteix:

Ikea ha confirmat a l'alcalde que no s'instal·larà a Sant Cugat, tal com havia anunciat l'empresa. En una reunió aquest dimarts amb Lluís Recoder, representants de la multinacional sueca han atribuït aquesta decisió a un canvi d'estratègia empresarial.

Segons Recoder, Ikea ha descartat Sant Cugat perquè busca ara terrenys amb més metres quadrats per instal·lar noves plantes de l'empresa. El 'no' de l'empresa escandinava arriba després de rebre a finals de març el vistiplau de la direcció general de Comerç de la Generalitat per construir un establiment de 18.000 metres quadrats amb quatre plantes subterrànies, una planta baixa i una primera planta. Al soterrani s'hi havia de construir un aparcament de 2.400 places.

L'alcalde ha lamentat especialment que, amb la no-arribada d'Ikea, Sant Cugat perd tres milions i mig d'euros que la multinacional sueca volia invertir en projectes de la ciutat.

Lluís Recoder

Lamento especialment que ara Ikea no invertirà tres milions i imig d'euros que volia dedicar a projectes de la ciutat.


Recoder s'ha mostrat esperançat que alguna altra empresa ocuparà els terrenys on s'havia d'ubicar Ikea i que són propietat de l'Institut Català de Sòl (Incasol). L'alcalde ha afegit que queden a l'aire la prolongació del Vial Interpolar i les adequacions viàries a la zona per reduir l'impacte a la mobilitat de l'arribada d'Ikea. Entre aquestes mesures, també es preveia crear tres accessos des de l'autopista i perllongar el carril bici de la zona de vianants fins el Sant Cugat Centre Comercial. Aquestes mesures van rebre els suport de tots els grups municipals excepte d'ICV-EUiA, que es va abstenir.



  • Comparteix:

COMENTARIS

començo a pensar que en recoder es gafe.... Dieuen que marxa, espero que no passi tot ara com amb ikea..pel bé de lac ciutat Carme

cArme. Enviat el 10/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.