Barcelona proposa coordinar l'oferta d'oficines amb el Vallès i la resta de l'àrea metropolitana


Temes relacionats

Sant Cugat es consolida com una alternativa a Barcelona per acollir oficines i seus corporatives (15/gen/09)


  • Comparteix:

Es vol potenciar el mercat d'oficines de l'àrea metropolitana

Es vol potenciar el mercat d'oficines de l'àrea metropolitana

L'Ajuntament de Barcelona proposa unir l'oferta d'oficines de la capital amb la de ciutats de l'àrea metropolitana com Sant Cugat. El pla del consistori barceloní passa per crear una comissió d'ajuntaments que coordini els metres quadrats d'oficines de la zona.

Segons l'Ajuntament de Barcelona, l'oferta estaria formada pel sòl d'oficines de la capital, el Vallès, la Zona Franca i l'àrea del Llobregat. El consistori barceloní creu que aquesta coordinació facilitaria compartir estratègies de promoció econòmica al mateix temps que es manté la identitat de cadascuna de les zones implicades. Si es dugués a terme la proposta, seria la primera vegada que una oferta tan gran d'oficines es coordinaria d'una manera conjunta en el mercat català.

Barcelona ha impulsat en l'última dècada un nou districte tecnològic al barri del Poblenou, el 22@, amb el qual ha generat 2,8 milions de metres quadrats per a oficines, equipaments i nous habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.