Banc Sabadell va guanyar un 38% menys fins a setembre


  • Comparteix:

Vista aèria de la seu de Banc Sabadell a Sant Cugat

Vista aèria de la seu de Banc Sabadell a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, va obtenir un benefici net atribuït de més de 468 milions d'euros fins al setembre, un 38,5% menys respecte al mateix període de l'any passat. L'entitat bancària ha destacat, però, que ha augmentat el resultat recurrent un 4,6%. La taxa de morositat del banc ha crescut fins el 3,47%, dos punts més que fa 12 mesos.

L'entitat que presideix Josep Oliu ha explicat durant la presentació d'aquestes dades que el benefici atribuït recull dotacions per insolvències i altres deterioraments per 590 milions i es compara amb el corresponent al mateix període del 2008, quan es van obtenir plusvàlues per la venda del 50% del negoci assegurador.

El marge d'interessos va totalitzar 1.215 milions d'euros fins a setembre, un 12,7% més, mentre que el marge brut es va situar en 1.943 milions d'euros, amb un avanç del 16,9%.

La inversió bruta a clients va disminuir un 2,4% en aquest període i presenta un saldo de 64.458 milions d'euros, cosa que Banc Sabadell justifica per la menor demanda de crèdit.

La taxa de morositat del banc s'ha situat al 3,47% al tancament de setembre, davant de la taxa d'impagament de l'1,59% de 12 mesos abans, mentre que la cobertura es va establir al 83,31%, davant de la del 140% de setembre del 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.