Correus de Sant Cugat se suma a les mobilitzacions del sector amb una aturada de quatre hores el 14 d'abril


  • Comparteix:

Correus quedarà liberalitzat a partir de l'1 de gener de 2011

Correus quedarà liberalitzat a partir de l'1 de gener de 2011

La plantilla de Correus a Sant Cugat i la del centre de classificació que també s'ubica a la nostra ciutat estan cridats a la vaga del sector del 14 d'abril. Els sindicats CGT, CCOO i CSIF tenen previst per aquest dia una aturada de quatre hores que permeti als treballadors anar a la manifestació convocada a Barcelona i que vol demanar garanties en el procés de privatització de Correus i millores en el conveni col·lectiu.

L'aturada de Sant Cugat es farà simultàniament amb la resta de centres que Correus té a Barcelona, ja que els treballadors de la província estan cridats a una manifestació. D'aquesta manera, Sant Cugat i Barcelona se sumen a les diferents convocatòries estatals que s'aniran succeint al llarg d'aquest mes i del proper, i que culminaran al juny amb una manifestació conjunta a Madrid, on també participaran els treballadors santcugatencs.

El representant de CGT a Correus de Sant Cugat, Alejandro Bagan, explica l'objectiu d'aquestes accions.

Alejandro Bagan

Volem que el servei de Correus tingui garantida una part de subvencions per mantenir els llocs de treball i la feina com la coneixem fins ara.


Per poder assistir a la manifestació de Madrid, el centre de Sant Cugat ha convocat una aturada general, tot i que la data encara està per concretar. Una trentena de treballadors de Correus estan convocats als diferents actes, a més dels 700 que treballen al CTA, el centre de classificació també ubicat a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.