Creix la venda d'habitatge a Sant Cugat el primer trimestre respecte el de l'any passat


Temes relacionats

Sant Cugat es manté com la segona ciutat catalana on els pisos són més cars (20/abr/10)


  • Comparteix:

Creixen les vendes de pisos a la ciutat

Creixen les vendes de pisos a la ciutat

La venda d'habitatge a Sant Cugat ha crescut el primer trimestre de l'any un 16,5% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. Entre el gener i el març d'enguany s'han venut 282 immobles, 40 més que fa un any. Tot i que el 2009 predominava la venda de pisos de segona mà, en aquest primer trimestre del 2010 s'ha venut el mateix nombre d'habitatges nous i de segona mà a la ciutat.

Segons dades del ministeri de Vivenda, a Sant Cugat s'han venut 282 pisos, 40 més que durant el primer trimestre del 2009, però 108 menys que en l'últim trimestre de l'any anterior. Tot i que durant l'any passat es van vendre més habitatges de segona mà, entre gener i març del 2010 s'han venut 141 pisos nous i el mateix nombre de segona mà.

Sant Cugat segueix sent la segona ciutat on el preu dels pisos és més elevat, després de Barcelona. A la ciutat, un habitatge costa de mitjana 3.328 euros per metre quadrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.