Cinc companyies de la ciutat són Empreses d'Alt Creixement, segons el govern


  • Comparteix:

Can Sant Joan té tres Empreses d'Alt Creixement

Can Sant Joan té tres Empreses d'Alt Creixement

Cinc companyies santcugatenques són Empreses d'Alt Creixement (AEC), segons un estudi del departament d'Innovació, Universitat i Empresa elaborat amb dades del 2007. Aquesta denominació posa de relleu que aquests projectes empresarials tenen una facturació de, com a mínim, un 20% durant tres anys consecutius i que creen 10 o més llocs de treball. En total, a la comarca 32 companyies estan considerades dins d'aquest nivell.

Comercio Digital SA, Galceran 200 SL, Intercom Factory SL, Serveis de Psicologia Aplicada i Telstar SA són les companyies amb seu local que reben aquesta qualificació, segons l'estudi que es basa en dades recollides al 2007.

El secretari d'Indústria de la Generalitat, Antoni Soy, considera que és una molt bona notícia que en temps de crisi hi hagi companyies que creixen, són productives i competitives.

Antoni Soy

En moments de crisi, que hi hagi empreses innovadores i que al Vallès representin un 15% del total de Catalunya és una notícia molt positiva.


Comercio Digital SA és una companyia que treballa en l'àmbit d'Internet i en el disseny de pàgines web. Intercom Factory SL basa la seva activitat en la creació i desenvolupament de negocis a través de la xarxa. De la seva banda, Telstar SA desenvolupa projectes d'alt component tecnològic i té una presència important en el sector farmacèutic, el biotecnològic i el mèdic-hospitalari. Totes tres companyies estan instal·lades al polígon de Can Sant Joan.

Galceran 200 SL centra la seva activitat en els productes tèxtils, i Serveis de Psicologia Aplicada treballa en l'àmbit de l'assessorament a empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.