El cotxe elèctric arriba a Sant Cugat la setmana vinent amb Opel Autocugat


  • Comparteix:

El vehicle elèctric 'Think'

El vehicle elèctric 'Think'

Els santcugatencs podran provar i comprar, a partir de dimecres de la setmana vinent, el 'Think', el nou model de vehicle elèctric comercialitzat per Opel Autocugat. El concessionari és pioner en la venda d'aquest cotxe que té dues places, és de baix consum, no desprén diòxid de carboni i s'ha de carregar cada 10 hores. L'automòbil es podrà provar fins divendres vinent.

Els clients d'Opel Autocugat podran descobrir de primera mà les propietats del 'Think' pels carrers de la ciutat, ja que els cotxes de prova estan matriculats. Aquest model noruec té una velocitat punta de 110 quilòmetres per hora, un motor totalment elèctric i silenciós, i una autonomia de 180 quilòmetres.

El gerent del concessionari, Josep Maria Negre, diu a Cugat.cat que amb el 'Think' els santcugatencs coneixeran 'el futur del món de l'automòbil'.

Josep Maria Negre

Estem posant a l'abast dels santcugatencs el futur dels cotxes.


Segons Negre, el cotxe tindrà bona rebuda entre els santcugatencs, tot i que no serà un èxit de vendes al moment. Un aspecte que ajudarà a la comercializació del model és, a més de la proximitat dels punts de recàrrega a la ciutat i als Túnels de Vallvidrera, la possibilitat que té el comprador de carregar el cotxe des de casa.

Pel que fa al futur imminent, Negre ha afirmat que Opel Autocugat aposta pels cotxes elèctrics i diu que aquests vehicles aviat tindran quatre places i motors amb més autonomia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.