La decoració interna de la residència d'Esade s'endú un dels premis Marco de Oro


  • Comparteix:

Imatge del projecte premiat. / Font: organització dels premis

Imatge del projecte premiat. / Font: organització dels premis

La decoració de les finestres de diverses sales comuns de la residència d'estudiants del campus que Esade té a Sant Cugat ha estat guardonada amb un dels premis Marco de Oro. El projecte, de l'empresa egarenca BB Gràfics, ha estat distingit en la categoria d'impressió digital.

Segons la candidatura de l'empresa responsable, el projecte, que compta amb il·lustracions de Còsmic, pretén dotar de privacitat les sales sense perdre il·luminació. Per això, s'ha treballat amb la transparència de les tintes.

Aquest mateix projecte ja va rebre el 2010 el guardó especial dels premis Letra-Roland. A més, l'empresa egarenca s'ha endut un segon guardó per un projecte de vinils per a paviment.

L'objectiu dels premis Marco de Oro, organitzats per Fira de Barcelona i l'associació Graphispag cada dos anys, és distingir aquells projectes de serigrafia i impressió digital realitzats a l'Estat espanyol entre 2009 i 2010. Els guardons de la 7a edició dels premis s'entregaran el 23 de març en el marc d'una fira del sector. Enguany, han estat 13 els projectes premiats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.