El parc empresarial @ Sant Cugat, forçat a anar a un concurs de creditors


  • Comparteix:

Imatge exterior del parc

Imatge exterior del parc

El grup inversor Fleming Investments requereix judicialment el retorn dels dos milions d'euros aportats per la construcció del parc empresarial @ Sant Cugat. Aquest moviment ha obligat als administradors del complex empresarial presentar concurs de creditors de continuïtat per garantir-ne el funcionament, segons han confirmat a Cugat.cat. El complex està promogut pels inversors santcugatencs, Fernando Llobet i Pere Xercavins, propietaris del Sant Cugat Trade Center.

Investment Fleming, que pertany a la família Sánchez Vicario, va finançar la construcció del complex d'oficines, inaugurat a principis del 2010, amb dos milions d'euros. Ara, a causa de la impossibilitat de recuperar la inversió, requereix judicialment l'embargament de comptes dels clients del parc. El jutjat mercantil número 3 de Barcelona és qui tramita el concurs de creditors de continuïtat per assegurar el correcte funcionament del complex. Segons fonts de l'@ Sant Cugat, la resta de creditors està d'acord amb aquest procés que es preveu que estigui solucionat en els propers mesos.

Tot i gaudir d'una ocupació superior a la mitjana d'instal·lacions similars de l'entorn, el parc no ha assolit els clients previstos i això ha impedit fer front als pagaments, tal com estaven estipulats.

La companyia Acciona, constructora de les instal·lacions, és un dels principals creditors amb 30 milions d'euros. La Mutualidad de Abogacía va aportar 16 milions. Els creditors bancaris són Banco Pastor, Caixa Penedès i Caja Castilla-La Mancha. En total, el parc empresarial acumula uns deutes de 88 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.