Intercom finança sis projectes d'emprenedors africans i americans


Temes relacionats

Tres portals del Grup Intercom, amb seu local, es troben entre les millors empreses del món per treballar (24/abr/10)

El Grup Intercom, amb seu local, renova el seu portal sobre infància i maternitat ( 5/ago/09)

Intercom ven el 5,9% d'Infojobs per 32 milions d'euros (29/mai/09)


  • Comparteix:

Logotip del grup Intercom

Logotip del grup Intercom

El 'holding' Intercom, amb seu a la ciutat, ha invertit en sis projectes empresarials a l'Àfrica i l'Amèrica del Sud, en el marc d'una iniciativa solidària del grup santcugatenc. Una línia d'autobusos al Camerun i una cadena de supermercats a Tanzània són dos dels projectes d'emprenedors africans que es finançaran amb un màxim de 50.000 euros de l'empresa.

Tanzània, Kènia, Camerun, el Perú, el Brasil i l'Uruguai son els països d'origen dels emprenedors seleccionats per participar en aquest projecte solidari del grup Intercom. L'empresa de negocis ha aportat una quantitat inicial de 15.000 euros per projecte i té pensat arribar fins els 50.000 en alguns casos.

El Grup Intercom té la intenció d'establir empreses rendibles per afavorir el naixement d'altres projectes a aquests països. A més, en cas que els projectes finançats tinguin èxit i necessitin més suport econòmic, no descarten convocar una ronda de finançament on intervinguin altres empreses.

El 'holding' de negocis per Internet Intercom compta amb una cartera de 43 empreses en línia i té previst facturar uns 80 milions d'euros enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.