Treballadors de la planta de FMC Foret a Huelva protesten a la seu de Sant Cugat


  • Comparteix:

Foret fabrica fertilitzants i altres productes

Foret fabrica fertilitzants i altres productes

Treballadors de la química FMC Foret procedents de Huelva s'han concentrat aquest dilluns al migdia a la seu d'aquesta empresa a Sant Cugat per protestar per l'incompliment d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Segons la UGT, la companyia no ha complert el compromís de recol·locar els treballadors afectats per l'expedient.

El sindicat denuncia que l'incompliment del pacte ha fet perdre la feina a unes 400 persones, 100 de les quals treballaven directament per a la planta de Huelva i les 300 restants, de forma indirecta. Segons el comunicat, FMC Foret s'havia compromès que una altra empresa es quedaria amb la fàbrica a Andalusia per evitar la pèrdua dels llocs de treball.

FMC Foret, que es dedica a fabricar fertilitzants, papers, detergents i productes tèxtils, és una de les empreses més importants del sector químic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.