Capio incorpora a la seva cartera la gestió de dos nous hospitals


  • Comparteix:

El grup Capio és propietari i gestiona el Capio HGC

El grup Capio és propietari i gestiona el Capio HGC

El grup sanitari Capio, propietari del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) ubicat a la nostra ciutat, assumeix la gestió de l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i de la Clínica del Vallès de Sabadell. El grup sanitari ha signat un acord amb la mútua L'Aliança, que és propietària dels dos edificis. El Capio HGC preveu invertir 27 milions d'euros per modernitzar els dos espais, que es mantenen sota la propietat de L'Aliança.

L'acord, signat aquest divendres, contempla el traspàs de la gestió per 30 anys i per 200 milions d'euros, tot i que L'Aliança manté la propietat dels dos hospitals. D'aquesta manera, L'Aliança deixa l'atenció sanitària per centrar-se en el seu negoci d'assegurances.

El Capio HGC s'ha compromès a millorar les infraestructures i modernitzar-les amb la introducció de noves tecnologies als centres.

L'Hospital Sagrat Cor de Barcelona compta amb 350 llits i 1.200 treballadors. La Clínica del Vallès té 120 llits i una plantilla de 350 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.