Mútua i sindicats seguiran les negociacions per trobar un acord a l'ERO


  • Comparteix:

Les negociacions continuen per trobar una millor solució

Les negociacions continuen per trobar una millor solució

Els delegats sindicals de Mútua Terrassa continuaran aquesta setmana les negociacions amb l'empresa amb l'objectiu de trobar una alternativa a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). El termini de reunions, que finalitzava aquest divendres, s'ha ampliat 15 dies més, fet que permetrà seguir amb les negociacions i intentar arribar a un acord que tingui la mínima afectació per als treballadors.

Els delegats sindicals han presentat una nova proposta que podria reduir considerablement els treballadors afectats per l'ERO. Aquesta mesura implicaria eliminar les bosses d'hores extres, que durant el primer trimestre del 2011 han arribat a 18.000, i suplir aquestes hores amb treballadors afectats.

El delegat sindical de CCOO, Joan Carles Delgado, s'ha mostrat esperançat per la continuïtat d'aquestes negociacions amb la direcció de l'empresa.

Joan Carles Delgado

Nosaltres creiem que per aquesta via podem avançar molt. Sembla que l'empresa també ho veu així perquè, si no, no ens hauria dit de continuar les negociacions.


La propera reunió entre els representants dels treballadors i els delegats sindicals serà aquest dimecres. Està previst que aquest dia Mútua Terrassa presenti la documentació necessària perquè els sindicats tinguin tota la informació i, d'aquesta manera, saber com continuar amb les negociacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.