Catalana Occident obté un 23% més de beneficis el primer semestre de l'any


  • Comparteix:

Seu de Catalana Occident

Seu de Catalana Occident

El grup Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha tancat el primer semestre de l'any amb un 23'6% més de beneficis respecte el període anterior. L'empresa d'assegurances ha obtingut 125'4 milions d'euros, un resultat que segons Catalana Occident reflecteix l'estabilitat i el desenvolupament positiu de la companyia.

Catalana Occident ha facturat aquest últim semestre un total de 1633,4 milions d'euros en primes, xifra que suposa un increment del 2'8% d'aquests productes, respecte el mateix període de l'any passat. La companyia afirma que aquestes dades demostren la tendència de creixement de l'empresa, dinàmica que valoren davant la situació econòmica actual.

El grup també assegura que manté 'un excel·lent nivell de solvència', amb una ràtio de cobertura del 485'1% que es desmarca de la mitjana sectorial del 263% en aquests termes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.