L'Ajuntament organitza un seminari per a pimes sobre cooperació empresarial


  • Comparteix:

Una part de teixit empresarial santcugatenc es concentra al polígon de Can Sant Joan

Una part de teixit empresarial santcugatenc es concentra al polígon de Can Sant Joan

Les petites i mitjanes empreses tenen l'oportunitat, dimarts vinent, d'assistir a un seminari formatiu sobre cooperació empresarial, organitzat per l'Ajuntament. L'objectiu de la trobada, dirigida a gerents i directius, és mostrar que la cooperació empresarial és una alternativa de creixement.

El seminari 'Innovació i cooperació: una alternativa de creixement', organitzat per l'Ajuntament i subvencionat per la Diputació de Barcelona, té com a objectiu posar de relleu que la cooperació empresarial és una alternativa de creixement i innovació per a les pimes. Es donaran a conèixer els diferents tipus de cooperació empresarial i s'identificaran quines són les bases per innovar en el model de negoci a partir de la cooperació.

La formació la farà el consultor de l'empresa System Institut Josep Pey. Per assistir-hi cal inscriure's trucant al 010 o enviant un correu a mariateixidor@santcugat.cat.

El seminari està adreçat a directius, gerents i personal relacionat amb la innovació i es durà a terme a l'escola de música Victòria dels Àngels, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.