Jordi Pujol inaugura aquest migdia 'Santcugatribuna', uns debats empresarials


  • Comparteix:

Pujol és el primer dels convidats.

Pujol és el primer dels convidats.

Les empreses instal·lades al terme municipal de Sant Cugat tenen a partir d'avui un espai de trobada i de relació gràcies a la posada en marxa del fòrum 'Santcugatribuna', uns debats bimensuals amb ponents de renom de l'àmbit econòmic i polític del país. El president de la Generalitat, Jordi Pujol, inaugura aquestes trobades que pretenen aglutinar el teixit econòmic de la ciutat.

Tenint en compte que les empreses implantades a la ciutat congreguen cada dia més de 20.000 treballadors i que tenen, de mitjana, un creixement econòmic per sobre de la mitjana espanyola i europea, l'Ajuntament ha decidit impulsar on espai on aquests empreses es trobin i s'interrelacionin.

Amb aquesta voluntat es posa en marxa 'Santcugatribuna', un fòrum empresarial on multinacionals i petites empreses puguin debatre no només de temes econòmics sinó també de temàtica social i política. El primer dels ponents serà l'actual president de la generalitat, Jordi Pujol. Lluís Recoder ha explicat que l'objectiu és relacionar els actors econòmics de la ciutat:

Lluís Recoder

Aquests fòrums serveixin com a punt de trobada entre empreses però també cohesionen la ciutat i relacionen empreses i administració.


Segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Joly, en la mesura que tinguem unes empreses més conectades, tindrem una ciutat més cohesionada:

Jordi Joly

Busquen una excusa per relacionar el texisit empresarial de la ciutat i fomentar la relació entre empreses.


El president de la Generalitat serà l'encarregat d'obrir avui el cicle a la Masia Can Rosàs, tot i que la intenció dels organitzadors és traslladar les sessions al Teatre-auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.