Creix el centre d'emprenedoria impulsat entre l'Ajuntament i EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Brugarolas i Benedé han signat el conveni.

Brugarolas i Benedé han signat el conveni.

El centre d'emprenedoria engegat fa dos anys a la ciutat entre l'Ajuntament i EsadeCreapolis amplia l'espai i podrà acollir a partir d'ara fins a 14 projectes diferents. Aquest creixement és fruit del conveni que les dues entitats han signat aquest dimecres i que, segons el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, referma l'aposta del consistori pel foment de l'emprenedoria a través de la col·laboració entre el sector públic i el privat.

Al 2009 va començar aquesta col·laboració que va significar la posada en marxa de quatre espais al campus d'EsadeCreapolis destinats a donar suport a emprenedors perquè puguin tirar endavant els seus projectes. Ara, amb aquest nou acord seran 14 els projectes que es podran desenvolupar en aquest espai i rebre el suport i assessorament que ofereixen les instal·lacions santcugatenques.

El director general d'EsadeCreapolis, Santiago Benedé, destaca l'èxit de dos anys de col·laboració.

Santiago Benedé

És la demostració que la col·laboració amb la ciutat té tot el sentit. El primer espai ha quedat petit i per això ara el multipliquem.



El responsable de l'àrea d'Economia del consistori, Carles Brugarolas, ha defensat el model de col·laboració entre administració i entitats privades destacant els fruits que està donant a la ciutat.

Carles Brugarolas

Cada any fem salts en davant. Entre totes les iniciatives a la ciutat tenim 60 espais per acollir iniciatives emprenedores.




Brugarolas també ha celebrat la propera instal·lació al campus de la ciutat de la Comunitat de la Innovació i el Coneixement de l'Institut Europeu de Tecnologia, anomenada Innoenergy.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.