SAGE serà la primera multinacional instal·lada al Catalana Parc de Can Sant Joan


Temes relacionats

Homenatge a Jesús Serra Santamans amb la inauguració del Catalana Parc (30/jun/11)


  • Comparteix:

El complex Catalana Parc / Font: alquileroficinasbarcelona.net

El complex Catalana Parc / Font: alquileroficinasbarcelona.net

La multinacional SAGE serà el primer gran ocupant de Catalana Parc, l'espai de negocis de Catalana Occident inaugurat aquest juliol a la zona santcugatenca de Can Sant Joan. La companyia de 'software' de gestió empresarial ha llogat 3.850 metres quadrats d'oficines del parc, dins la seva nova estratègia d'expansió a Catalunya.

SAGE ha decidit renovar-se i ha abandonat les seves antigues oficines al centre de Barcelona i a Sabadell per instal·lar-se al polígon Diagonal Mar de Barcelona i a Sant Cugat, llogant un total de 7.000 metres quadrats, dels quals més de la meitat s'ubicaran al Catalana Parc.

L'espai, creat i impulsat per Catalana Occident, està format per sis edificis i un total 28.000 metres quadrats, la meitat de zona verda, ubicats a la zona empresarial de Can Sant Joan. Els espais ofereixen oficines i locals comercials i estan construïts amb materials d'última generació per tal de potenciar l'estalvi energètic. SAGE és la primera multinacional a instal·lar-s'hi des de la seva inauguració el juliol passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.