L'empresa santcugatenca GOES, líder en el sector de la pell, trasllada la seva seu a Sant Cugat


  • Comparteix:

Francesc Homs i la popular Paloma Lago han apadrinat l'acte.

Francesc Homs i la popular Paloma Lago han apadrinat l'acte.

L'empresa santcugatenca GOES, primera marca de pell a Espanya, trasllada la seva seu central Sant Cugat. El conseller d'Economia i Finances acompanyat de l'alcalde han estat els encarregats d'inaugurar les noves instal·lacions que ocupen una superficie de 4.000 metres quadrats. La implantació de l'empresa pelletera a la ciutat representa, segons Lluis Recoder, un valor afegit a l'economia del municipi i una continuïtat en la tradició del sector tèxtil.

Sant Cugat compta en aquests moments amb més de 3.000 empreses que donen feina a 30.000 persones. Ara la incorporació de GOES, la primera firma en confecció de peces de pell a Espanya, amplia el potencial industrial que té el municipi. El conseller d'Economia i Finances, Francesc Homs acompanyat de l'alcalde de la ciutat han estat els encarregats d'inaugurar la nova empresa i els primers en fer un recorrreut per les instal·lacions que ocupen 4.000 metres quadrats. Recoder, que ha aprofitat l'acte per comprometre's en crear un entorn agradable empresarial, ha destacat la importància que l'empresa santcugatenca s'implanti a la ciutat per l'economia local. Escoltem les seves paraules.

Lluis Recoder

Tenir GOES a Sant Cugat representa recuperar una tradició amb les empreses que dissenyen i aporta també un valor afegit a l'economia. D'altra banda, la ciutat té una marca associada a la qualitat.


Per la seva banda, el conseller s'ha referit a GOES com un reflexe del miler d'empreses familiars catalanes. En aquest sentit, ha animat a la mateixa empresa i a tots els assistents a continuar en aquesta línia de lluita i esforç per introduir la moda al món a través de Catalunya.

Francesc Homs

Us animo a creure que des de Catalunya la moda pot aportar molt al món i si cen aquest camí hi podeu posar Sant Cuat feu-ho.


La societat GOES es va crear fa 35 anys. Des d'aleshores produeix i dissenya peces de pell tant per home com per dona. El trasllat a Sant Cugat, suposa pel grup català continuar mantenint viva una tradició familiar treballant amb la ultima tecnologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.