Emagister, candidat als premis E-commerce 2012


Temes relacionats

La santcugatenca Emagister tanca un acord publicitari amb Google ( 3/set/11)

Tres portals del Grup Intercom, amb seu local, es troben entre les millors empreses del món per treballar (24/abr/10)

Emagister, amb seu a Sant Cugat, persegueix el lideratge mundial de la formació en línia ( 8/oct/09)


  • Comparteix:

Seu del Grup Intercom a Can Sant Joan

Seu del Grup Intercom a Can Sant Joan

La web Emagister Express, del grup Intercom amb seu a Sant Cugat, opta a un dels premis E-commerce. L'espai digital d'ofertes en formació és candidat en la categoria de millor nou model de venda 'on-line'. Emagister compta ja amb més del 12% del suport en la seva categoria, que es pot votar a través d'Internet per aconseguir ser un dels 10 finalistes.

Emagister és un dels webs que pertanyen al Grup Intercom, amb seu al parc santcugatenc de Can Sant Joan. En concret, l'espai web oferta cursos formatius per a alumnes de 12 països.

La web opta als premis E-commerce 2012 en la categoria de millor nou model de venda online, és a dir, un guardó al sistema de venda més innovador de botigues digitals. L'objectiu de les distincions E-commerce, que compten amb 18 categories, és reconèixer els principals actors de l'any en el sector del comerç electrònic, coincidint amb la 3a edició de la fira Expo E-commerce a l'Estat espanyol, que se celebra la penúltima setmana de març a Madrid.

Les votacions, que estan obertes fins el tercer diumenge de març, serviran per triar els 10 finalistes de cada categoria. Després, un jurat d'especialistes proclamarà el guanyador.

El Grup Intercom es dedica al desenvolupament de negocis a Internet, amb espais com Infojobs.net i Softonic, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.