Comerciants i la Caixa treballen per dur a la ciutat el sistema de pagament 'contact less'


  • Comparteix:

Els comerços de la ciutat disposaran d'un nou sistema de pagament

Els comerços de la ciutat disposaran d'un nou sistema de pagament

L'associació que agrupa la majoria de comerciants de la ciutat, Sant Cugat Comerç, ha sol·licitat a la Caixa que Sant Cugat sigui un dels primers municipis amb el sistema de pagament 'contact less'. Es tracta d'un sistema que permet efectuar els pagaments passant una targeta per un lector i no és necessari teclejar el número secret ni introduir la targeta al datàfon.

Aquest sistema agilitza els pagaments als comerços. Ho explica el director de l'àrea de negoci a Sant Cugat de La Caixa, Tomàs X. Subirà.

Tomàs X. Subirà

Consisteix de pagar passant la targeta o la cartera per un lector. És una manera més senzilla de pagament que properament tindrem a Sant Cugat.












Aquest sistema, que ja funciona en alguns comerços de Barcelona, encara no té data d'arribada a la ciutat, però Subirà s'ha compromés que properament estigui disponible als establiments de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.