Sant Cugat comerç reunirà les pimes de la ciutat en una trobada


  • Comparteix:

El cartell de la jornada / Font: StC

El cartell de la jornada / Font: StC

Sant Cugat Comerç (StC) organitza dilluns que ve a l'Hotel Sant Cugat els 3rs Diàlegs de Comerç, una trobada entre els petits i mitjans comerciants de la ciutat que té l'objectiu d'estrènyer els vincles de col·laboració entre ells. La consultora i experta en noves tecnologies, Antonella Broglia, i el 'coach' empresarial i professor de màrqueting Ivo Güell seran els convidats de la jornada.

La presidenta de l'associació comercial, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que, malgrat treballar a prop l'un de l'altre, sovint els botiguers no saben aprofitar els seus recursos col·lectius.

Maite Pérez

Podem trobar moltes sinergies per ajudar-nos mútuament.








La trobada començarà amb una sessió de 'networking' al migdia, encapçalada pel professor Ivo Güell, i s'allargarà a la tarda amb la conferència 'Innovació en Retail: Experiències en la frontera', d'Antonella Broglia. La previsió de l'organització és que s'hi congreguin un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.