L'empresa santcugatenca Artec3 Studio guanya un premi a l'excel·lència per un projecte d'il·luminació


  • Comparteix:

Lagares Showroom és el projecte guanyador de l'estudi santcugatenc Artec3 / Font: Artec3.com

Lagares Showroom és el projecte guanyador de l'estudi santcugatenc Artec3 / Font: Artec3.com

L'empresa d'il·luminació santcugatenca Artec3 Studio ha estat guardonada amb el premi a l'excel·lència que atorga l'Associació Internacional de dissenyadors d'il·luminació (IALD). El projecte, el Lagares Showroom, està situat a Fornells de la Selva i ha estat premiat per la seva composició de llums i ombres que ha estat definit com 'dramàtic i emocional' per un dels membres del jurat.

El projecte guanyador del premi a l'excel·lència ha estat el Lagares Showroom, un espai de venda de sanitaris i altres productes per al bany a Fornells de la Selva (Girona), dissenyat per RCR Arquitectes. El membre de l'Artec3 Studio Maurici Ginés ha estat l'encarregat de fer el disseny de la il·luminació que ha estat reconegut per l'Associació Internacional de Dissenyadors d'Il·luminació (IALD).

El disseny d'il·luminació està inspirat en els jardins japonesos i l'efecte general és de pau i simplicitat elegant, així com de bellesa, pels pocs però ben triats elements de llum, segons el jurat. Un altre dels membres del jurat ha afirmat que 'el projecte mostra el poder de la llum, com pot transformar objectes simples en escultures i aconseguir la simple tasca d'il·luminar objectes i convertir-los en poesia'.

Els premis s'han lliurat a Las Vegas (Estats Units) i han guardonat 15 projectes, entre els quals es troba el de l'empresa santcugatenca Artec3 Studio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.