L'Ikea de Sabadell, el més gran de Catalunya, donarà servei a Sant Cugat


Temes relacionats

Ikea crea el primer peatge amb regals per promocionar la nova botiga (30/nov/12)

El nou Ikea obrirà el 4 de desembre i serà el més gran del país ( 4/oct/12)

Ikea rep més de 55.000 sol·licituds per treballar a la nova botiga de Sabadell ( 5/jul/12)

Lluís Recoder: 'Si Ikea no ve a la ciutat és perquè l'Incasòl no ha complert amb els seus compromisos' (13/ago/10)

Ferran Villaseñor (PSC): 'L'alcalde no ha entès la importància estratègica de la instal·lació d'Ikea a Sant Cugat' (12/ago/10)

Ikea s'implanta definitivament a Sabadell en lloc de fer-ho a Sant Cugat ( 5/ago/10)

Ikea obrirà un centre a Sabadell, després d'haver confirmat que no ho farà a Sant Cugat (12/jun/09)

Ikea fa marxa enrere i descarta ara obrir un establiment a Sant Cugat ( 5/jun/09)

Llum verda de Comerç a la implantació d'Ikea a Sant Cugat (27/mar/09)

Ikea vol obrir el centre de Sant Cugat al 2011 (25/jul/08)


  • Comparteix:

El nou establiment d'Ikea, ubicat finalment a Sabadell, ha obert aquest dimarts les seves portes. Es tracta de la botiga més gran de la marca a Catalunya i preveu rebre tres milions de clients durant el seu primer any de funcionament. El grup suec tenia previst ubicar aquest centre a la nostra ciutat però, després d'alguns tràmits urbanístics i de llicències, es va fer marxa enrere per instal·lar-se a Sabadell i així complir amb el calendari d'obertura.

La nova botiga, la tercera que s'ubica a Catalunya, compta amb 40.000 metres quadrats, 380 treballadors i s'ha invertit 60 milions d'euros. Està situada al complex Via Sabadell, a la zona empresarial de Sant Pau de Riu-sec d'aquesta localitat, a tocar de la C-58 i l'accés a l'AP-7. A més, té més de 2.000 a places d'aparcament, un restaurant amb capacitat per a 600 persones, un magatzem de 11.600 metres quadrats i 51 recreacions d'espais de la llar.

La inauguració de l'establiment ha comptat amb el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; l'ambaixadora de Suècia a l'Estat espanyol, Cecilia Julin; la primera tinenta d'alcalde de Sabadell, Montserrat Capdevila; el director d'Ikea Sabadell, Javier Quiñones, i la directora general d'Ikea Ibèrica, Belén Frau.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha agraït la decisió de la companyia d'invertir a Catalunya i ha animat la multinacional perquè exerceixi de 'tractor' de l'economia catalana.

Francesc Xavier Mena

Convido a Ikea que projectin aquest efecte tractor als industrials catalans que treballen bé. Insisteixo, que facin de tractor de l'economia catalana.


La directora general d'Ikea Ibèrica, Belén Frau, ha refermat el compromís amb els seus clients i també amb Catalunya, que ha qualificat com a 'terra d'oportunitats'.

Belén Frau

La nostra responsabilitat és satisfer els clients. Continuarem invertint a Catalunya perquè creiem que és una terra d'oportunitats. Aviat obrirem nous establiments.


La companyia havia engegat una promoció que premiava els primers clients que visitessin el nou establiment. Això ha fet que davant de la botiga s'hagin acumulat més de 200 persones algunes de les quals havien fet nit al carrer.

Clients

Porto des de diumenge al migdia esperant. / He vingut a portar un currículum i ja m'he quedat aquí. / Ens han fet una gran rebuda, tenia curiositat.


Amb aquestes dimensions i ubicació, la marca sueca de mobles i decoració preveu atreure uns tres milions de persones en un any, principalment del Vallès, però també de Tarragona, Lleida i Girona.

D'altra banda, la Plataforma per la Llengua ha denunciat que la multinacional continua ignorant el català en la seva web i l'acusa de vulnerar el Codi de Consum que obliga a incloure les informacions obligatòries de l'etiquetatge com a mínim en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.