El 'Career Forum' apropa les empreses als estudiants d'Esade


  • Comparteix:

Els alumnes dels graus d'Administració d'Empreses i del Master of Science d'Esade han considerat el 'Career Forum', que ha començat aquest dilluns, com una oportunitat essencial de cara a tenir un primer contacte amb les empreses del sector i aconseguir una feina. Molts d'ells han fet llargues cues per parlar amb els responsables d'algunes de les companyies més importants a àmbit europeu i internacional en una trobada organitzada per Esade. El 'Career Forum', que finalitza aquest dimarts, també ha comptat amb diverses exposicions per part de les empreses, a més d'aquestes trobades cara a cara entre aspirants i companyies.

Durant aquest dilluns i dimarts Esade acull el 'Career Forum', una trobada entre alumnes i responsables de diverses empreses que donen a conèixer la seva organització als estudiants d'aquest centre educatiu. Prop de 40 empreses s'han donat cita en aquesta trobada que han qualificat de molt profitosa i una bona oportunitat per conèixer de primera mà els candidats.

Empreses

Els talents d'Esade encaixen molt bé amb la nostra empresa. / Ha sigut una gran oportunitat hem conegut molta gent amb la nostra empresa. / Així veus el talent que hi ha a Esade.


De la seva banda, els estudiants han celebrat aquesta oportunitat de cara a tenir una millor idea de les empreses per aconseguir una feina o una estada de pràctiques. Una trobada que han qualificat d'essencial per encarar el seu futur professional.

Alumnes Esade

És tenir un contacte de primera mà amb els treballadors. Conèixer les realitats . Tenir un contacte directe, conèixer-les cara a cara. / Vull saber si les empreses ofereixen el que jo busco.


Aquest dilluns han presentat la seva organització Nestlé, L'Óreal, Grupo Damm, Volskwagen i Procter and Gamble entre d'altres. Mango, Inditex, Seat, Ernst and Young i ACC1Ó són algunes de les empreses i entitats que visitaran Esade aquest dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.