La cosmètica Rituals arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de una botiga Rituals / Font: Shophunters.com

Imatge de una botiga Rituals / Font: Shophunters.com

La marca de cosmètica per a la llar i el cos Rituals ha arribat aquest dimecres a la ciutat amb l'obertura d'una botiga al Sant Cugat Centre Comercial (SCCC). Rituals ha estat pionera en combinar aquest dos tipus de productes amb la intenció de transformar les rutines diàries en els rituals més valuosos, sempre perseguint una filosofia que diu que la felicitat es pot trobar en els detalls més petits.

Raymond Cloosterman va fundar Rituals el 2000 als Països Baixos i actualment compta amb uns 220 establiments arreu del món, a banda dels espais específics que té dins de grans magatzems i els acords que manté amb diferents línies aèries i hotels.

La responsable d'àrea de Rituals a Catalunya i Llevant, Ana Fortuño, ha destacat que tenen molta clientela de Sant Cugat que fins ara anava a les botigues que tenen al Vallès i a Barcelona. Fortuño ha explicat que amb aquesta obertura al centre comercial santcugatenc donen resposta a l'objectiu de facilitar l'accés d'aquests clients la seva oferta.

Ana Fortuño

Tenim diverses botigues al Vallès i els nostres clients de Sant Cugat ens reclamaven que obríssim a la ciutat.


L'establiment santcugatenc és una cantonera situada a tocar de l'Eroski i davant de la xarcuteria Andreu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.