Genuinus necessita 400.000 euros per distribuir a tot l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Genuinus té 300 clients regulars / Font: Genuinus.com

Genuinus té 300 clients regulars / Font: Genuinus.com

L'empresa amb seu a Sant Cugat Genuinus vol expandir-se arreu de l'Estat espanyol i per això necessita captar 400.000 euros. Amb aquesta injecció de capital la companyia vol ampliar la seva xarxa de distribució i clients amb l'objectiu de tancar l'any amb una facturació de prop de mig milió d'euros.

Genuinus es dedica a la venda per Internet de fruita, verdura, carn i peix procedents de 80 petites explotacions locals. De cara al final de l'exercici, l'empresa vol tancar una facturació de mig milió d'euros però per això necessita aconseguir un finançament de 400.000.

Per fer-ho, Genuinus ha arribat a un acord amb la plataforma logística Mercamadrid per millorar la seva eficiència en el repartiment del producte al centre i nord de l'Estat espanyol. L'empresa en línia té 700 clients regulars i un catàleg de mig miler de productes que ampliarà a 700 amb la incorporació de vins i cerveses artesanes.

Genuinus ha duplicat vendes en l'últim quadrimestre i espera fer-ho de nou amb els resultats actuals, que se situen en els 30.000 euros mensuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.