Cinc empreses de la ciutat participen a la Setmana de la Internacionalització


Temes relacionats

El programa Start-Up Catalonia arriba per donar una empenta als emprenedors ( 4/oct/13)


  • Comparteix:

Imatge d'edicions anteriors de la iniciativa / Font: Gencat.cat

Imatge d'edicions anteriors de la iniciativa / Font: Gencat.cat

Les empreses santcugatenques ISEE, KLB Group i Ricoh Spain participaran, enguany, a la Setmana de la Internacionalització organitzada per ACCIÓ, l'agència empresarial de la Generalitat. La trobada, que arrenca aquest dilluns, posarà en contacte empresaris catalans amb els directors dels 34 centres de promoció de negocis que l'agència té arreu del món.

La seu d'ACCIÓ a Barcelona es converteix a partir d'aquest dilluns en l'epicentre de l'intercanvi d'experiències entre empresaris catalans i els representants dels centres de promoció de negocis estrangers. L'objectiu de les jornades, que s'allargaran durant tota la setmana, és que els empresaris rebin assessorament per dur a terme els seus projectes d'internacionalització.

Els centres de negocis que participen en l'edició d'enguany són els de Milà, Varsòvia, Sidney, Dubai, Tòquio i Buenos Aires, entre d'altres. La participació de Sant Cugat es completarà amb dues empreses més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.