La discoteca La Carpa presenta un concurs voluntari de creditors


  • Comparteix:

La Carpa està ubicada a la carretera de Sant Cugat a Cerdanyola / Foto: Nitefest.com

La Carpa està ubicada a la carretera de Sant Cugat a Cerdanyola / Foto: Nitefest.com

Els propietaris de la discoteca La Carpa Sant Cugat s'han acollit voluntàriament a un concurs de creditors, segons 'Expansión'. Segons aquest diari, la discoteca manté la seva activitat i no preveu tancar de moment.

Els responsables de La Carpa, segons recull 'Expansión', asseguren que ja s'està regularitzant la situació i que el concurs és de continuïtat. La intenció és poder aixecar la suspensió d'aquí a dos o tres mesos, després de negociar amb els creditors per arribar a un conveni.

Si aquest conveni no és possible, l'empresa es planteja vendre la seva unitat productiva per donar continuïtat a l'activitat.

La Carpa Sant Cugat funciona des del 1998 i, segons les últimes dades recollides pel diari econòmic, va tancar el 2010 amb una facturació de 1,36 milions d'euros i un Ebitda (Beneficis abans d'interessos, impostos, depreciacions i amortitzacions) de 111.090 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.