CaixaBank tanca el primer trimestre del 2014 amb un resultat net de 152 milions


  • Comparteix:

CaixaBank tanca amb números positius el primer rimestre d'any

CaixaBank tanca amb números positius el primer rimestre d'any

CaixaBank, que compta amb centres de processament de dades a la ciutat, ha obtingut un resultat net atribuït de 152 milions d'euros aquest primer trimestre d'any, 183 milions menys que el mateix període de 2013. A més, ha reduït per primera vegada des de 2006 el seu índex de morositat.

Aquest primer trimestre de 2014 ha estat positiu per CaixaBank, segons el seu president, Isidre Fainé, que ha assegurat que l'entitat culminarà el seu pla estratègic 2011-2014 amb l'objectiu de millorar la rendibilitat i l'eficiència per mantenir el lideratge.

Segons CaixaBank, els ingressos recurrents, la reducció de despeses d'explotació, les sinergies amb empreses i l'impuls del sanejament han estat les claus per tancar el primer trimestre d'any amb un resultat positiu. A més, l'entitat ha concedit 80.990 milions en crèdits els últims 12 mesos dirigits a finançar empreses i autònoms, tot i que ha reduït el crèdit a particulars.

D'altra banda, CaixaBank manté el pressupost de la seva Obra Social en 500 milions d'euros, la mateixa xifra pressupostada en els sis anys precedents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.