El CAR utilitza les Google Glass per millorar el rendiment esportiu


  • Comparteix:

El CAR utilitza les Google Glass per a entrenaments

El CAR utilitza les Google Glass per a entrenaments

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) utilitza les Google Glass en entrenaments per millorar el rendiment esportiu. Futbolistes i entrenadors han provat les ulleres, que els permeten enregistrar imatges, mostren l'acció de l'esportista en primera persona i ajuden a memoritzar moviments.

A través de les Google Glass, els entrenadors poden observar l'acció des del punt de vista de cada futbolista i, per tant, incorporar la perspectiva interna a l'hora de planificar les seves estratègies. A més, les ulleres faciliten l'automatització de rutines i ajuden a mecanitzar seqüències com, per exemple, l'execució d'una falta. Gràcies a aquesta eina, el futbolista pot gravar l'acció i revisar les fases del procés posteriorment, des de la col·locació de la pilota fins al xut.

La incorporació de les Google Glass en entrenaments pretén reduir i optimitzar el temps d'aprenentatge de la tècnica. Més enllà del futbol, la intenció del CAR és aplicar les ulleres a altres esports en què el component tècnic és molt alt, com la gimnàstica, el ciclisme i la natació.

El CAR no és l'únic equipament esportiu que utilitza les Google Glass amb aquesta finalitat. Les muntures també s'han vist a Wimbledon, en escalfaments de partits de l'NBA i al camp del Getafe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.