Els Premis Cambra reconeixen quatre empreses santcugatenques


  • Comparteix:

Cartell dels premis Cambra de l'edició 2014

Cartell dels premis Cambra de l'edició 2014

Les empreses santcugatenques Europastry, Euro Implementos, Distribuciones Touchland i Clinic Bikes han estat guardonades amb els premis de la Cambra de Terrassa. L'acte d'entrega dels premis tindrà lloc el 19 de juny a la masia La Tartana de Matadepera.

En l'edició d'aquest any dels guardons de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa s'ha premiat la tasca de 10 empreses en cinc categories diferents. El guardó a la Internacionalització l'ha rebut Europastry, mentre que Euro Implementos ha estat premiada a l'Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament. La companyia Distribuciones Touchland ha rebut la distinció a la Responsabilitat Social Corporativa i l'entitat Clinic Bikes a la millor Iniciativa Comercial i de Serveis.

Europastry és una entitat que es dedica a la producció i distribució de massa de pa congelada i a la venda de pa i brioixeria. L'empresa compta amb un 40% de la quota del mercat de l'Estat espanyol de masses congelades i es troba entre les cinc empreses de referència a Europa.

Euro Implementos, dedicada a la fabricació d'implements per a maquinària tant d'obra pública com de jardineria i construcció, ha estat guardonada pel seu disseny d'aplicacions pròpies. Aquests productes són reconeguts internacionalment, sobretot al mercat americà.

D'altra banda, Distribuciones Touchland es dedica a la distribució de dispensadors ergonòmics per a la higiene de mans, amb un model de negoci que promou l'estalvi energètic, d'aigua i d'electricitat.

Clinic Bikes, que es dedica a la venda de bicicletes, ha rebut el guardó per la seva tasca d'introducció al mercat d'un nou concepte de distribució, comercialització i punts de venda a través de les tecnologies de la comunicació. Aquest nou model ofereix una cobertura de servei complet enfocat al mercat del cicloturisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.