Neix un grup de suport santcugatenc a Iniciativa Internacionalista


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

La candidatura Iniciativa Internacionalista a les eleccions europees d'aquest diumenge ja té un grup de suport a Sant Cugat. Es tracta d'un col·lectiu d'una quinzena de membres santcugatencs, alguns vinculats a l'Assemblea de Joves de Sant Cugat i a la CUP, que demanen el vot favorable al moviment per 'castigar' la situació econòmica i política actual.

Tot i que els seus representants asseguren que no creuen en el sistema representatiu europeu, el grup de suport a Iniciativa Internacionalista reclama la participació dels santcugatencs a les eleccions europees com a 'veu crítica a l'Europa actual'.

Escoltem un dels seus membres, Ignasi Bea.

Ignasi Bea

Cal una veu crítica que defensi el dret dels treballadors, el dret de les nacions i les llengües de les Nacions sense Estat.


Iniciativa Internacionalista farà campanya electoral durant aquesta setmana enganxant cartells, amb paradetes informatives, un diari i un acte que consistirà en una xerrada o un sopar-tertúlia, encara per determinar. El grup de suport ha presentat la seva constitució aquest divendres en una roda de premsa al Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.