UADEP denuncia la desaparició de 39 de les 60 banderoles electorals que havien penjat


  • Comparteix:

La formació Una Altra Democràcia És Possible ha denunciat la desaparició de 39 de les 60 banderoles que havien penjat. Asseguren que una brigada de la policia local les va retirar totes perquè no comptaven amb un mapa actualitzat del repartiment de publicitat electoral.

UADEP denuncia que, després que els retiressin les banderoles, van haver de negociar llargament amb la policia, que inicialment assegurava no saber-ne res. Després de demostrar que tenien dret a penjar les banderoles, el cos policial només n'ha tornat 21 i no se sap què ha passat amb les 39 restants. Segons Oriol Roda, membre d'UADEP, això és especialment greu perquè es tracta de banderoles confeccionades pels ciutadans en un taller obert.

Oriol Roda

Aquestes banderoles s'havien fet en un taller de participació ciutadana i cadascuna d'elles representava la veu d'un ciutadà


UADEP ha denunciat a més, la poca col·laboració que ha rebut per part de l'ajuntament per orientar-los en les qüestions de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.