Darrer dia per demanar el vot per correu


  • Comparteix:

Avui s'acaba el termini per sol·licitar el vot per correu

Avui s'acaba el termini per sol·licitar el vot per correu

Avui és el darrer dia per sol·licitar el vot per correu. Per demanar-lo, cal anar personalment a qualsevol oficina de Correus, presentar el document d'identitat i demanar el full de sol·licitud.

Fins al 21 novembre, la delegació de l'Oficina del Cens Electoral corresponent trametrà per correu certificat un sobre adreçat al president o presidenta de la mesa corresponent. També hi inclourà el certificat d'inscripció censal, juntament amb les paperetes de votació i el sobre al domicili de la persona sol·licitant.

L'acusament de recepció de la documentació anterior ha de ser signada personalment per la persona interessada. En cas de no trobar-se a l'adreça informada en la sol·licitud, la persona sol·licitant haurà d'anar a l'oficina de correus a buscar la documentació per al vot per correu.

Un cop escollida la papereta de vot i introduïda en el sobre de votació, s'ha d'incloure, juntament amb el certificat d'inscripció en el cens, en el sobre adreçat al president de la mesa i s'ha de remetre per correu certificat. Aquest enviament no necessita franqueig, ja que és gratuït. El termini per emetre el vot per correu finalitza dimecres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.