Camats (ICV-EUiA): 'Demano disculpes per si algú s'ha ofès per la campanya electoral que s'està fent'


  • Comparteix:

La número 2 d'ICV-EUiA per Barcelona, Dolors Camats, es compromet a millorar el transport ferroviari i a promoure el TramVallès, el tramvia del Vallès, com a alternativa al Quart Cinturó. En l'acte central dels ecosocialistes a la ciutat, Camats també ha demanat disculpes a la ciutadania per la poca qualitat de la campanya electoral de tots els partits.

Acompanyada del número 14 a les llistes, Xavier Boix, i del candidat a les municipals, Joan Calderon, Camats ha posat accent en la necessitat d'impulsar el mercat laboral a través de les energies renovables, un punt bàsic per als ecosocialistes per crear llocs de treball. En paral·lel, la candidata ecosocialista ha reivindicat la promoció del transport públic per aturar la construcció del Quart Cinturó, tot i que també contempla una ronda pròpia que connecti per carretera les dues comarques vallesanes. En aquest sentit, Camats ha apostat per més ferrocarril i la creació del TramVallès que uneixi les ciutats de la comarca a través d'un tramvia.

Dolors Camats

El TramVallès és una solució. Proposem també transport de mercaderies ferroviari per descongestionar vies i fer una ronda pròpia del Vallès.




Davant d'una quarantena persones, Camats també s'ha mostrat partidària d'organitzar un referèndum perquè la ciutadania decideixi entre un model autonòmic, un de federal o un estat català. Pel que fa al contingut general de la campanya, la número 2 ecosocialista ha demanat disculpes a la ciutadania.

Dolors Camats

La política està donant massa espectacle. Vull disculpar-me per la campanya que estem fent. Alguns candidats tracten la política amb frivolitat.



Camats també ha defensat l'educació pública com a pilar del programa ecosocialista. En el cas de Sant Cugat, ciutat amb un alt nombre de centres concertats i privats, la candidata ha apostat per una col·laboració estreta entre les escoles de diverses titularitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.