El PSC demana una revisó dels comptes del 2009 i 2010 a la Sindicatura de Comptes


Temes relacionats

El PSC estudia portar el pressupost a la Sindicatura de Comptes (29/mar/11)


  • Comparteix:

Edifici de la Sindicatura de Comptes a Barcelona

Edifici de la Sindicatura de Comptes a Barcelona

El PSC ha demanat una revisió dels comptes de l'Ajuntament dels dos darrers anys a la Sindicatura de Comptes. La formació demana l'examen de la documentació corresponent a les liquidacions del 2009 i 2010 i particularment dels comptes dels ingressos i despeses per comprovar-ne la 'fiabilitat, regularitat, legalitat i eficàcia'. L'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor, censura que aquests anys es tanquessin els comptes amb ingressos extraordinaris, extrets del lloguer dels espais comercials de Mira-sol i Volpelleres Centre.

Els socialistes van alertar fa unes setmanes que l'Ajuntament havia presentat aquest any un pressupost amb superàvit gràcies a la previsió d'un ingrés extraordinari provinent de la comercialització dels complexos comercials de Mira-sol i Volpelleres centre i anunciava que estudiaria la legalitat d'aquests fets.

El primer secretari i alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat què demanen a la Sindicatura de Comptes.

Ferran Villaseñor

Demanem l'examen de la documentació corresponen a la liquidació dels comptes del 2009 i 2010. I determinar la fiabilitat, regularitat, legalitat i eficàcia. I demanem un informe.



Villaseñor assegura que li agradaria que la Sindicatura de Comptes presentés l'estudi en les properes setmanes, però creu que no serà possible i remarca que el procés es podria allargar mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.