Josep Puig presidirà l'EMD de Valldoreix amb una majoria aclaparadora de CiU


  • Comparteix:

El candidat de CiU-Actuem, Josep Puig, presidirà l'EMD de Valldoreix els propers quatre anys. Puig governarà amb comoditat, ja que la federació nacionalista ha ampliat la seva majoria a la junta de veïns, on tindrà sis vocals. El PP recupera una vocalia i ICV-EUiA n'assoleix una altra. El PSC, en canvi, es queda sense representació.

CiU-Actuem ha guanyat a les dues urnes de Valldoreix. Pel que fa a la presidència de l'EMD, Josep Puig ha obtingut el 50'81% dels vots, un total de 1.450 sufragis. Puig millora en cinc punts percentuals els seus resultats de fa quatre anys. El candidat de CiU-Actuem podrà governar amb comoditat, ja que a l'altra urna, d'on surten els representants dels partits a la junta de veïns de l'EMD, la federació nacionalista ha ampliat la seva majoria absoluta, amb sis vocals. El PP recupera la vocalia que va perdre fa quatre anys i ICV-EUiA n'obté una altra. El PSC desapareix de la junta de veïns.

Josep Puig ha promès un canvi d'estil i mà estesa a la resta de formacions, tot i la seva àmplia majoria.

Josep Puig

Els ciutadans han demanat un canvi. No podíem seguir com fins ara, sense diàleg. Oferirem entesa.



El presidenciable de la Candidatura Catalanista i de Progrés de Valldoreix, Joan Gaya, ha obtingut el 25'61% dels vots. En tercera posició ha quedat Josep Maria Canals, del PP, amb el 9'60%, seguit d'Arnau Martorell, de la CUP (5'75%), i de Jaume Sanmartí, del Bloc Municipal de Catalunya (4'06%).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.