Josep Puig (CiU-Actuem) continuarà com a president de l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

Josep Puig presidirà l'EMD de Valldoreix amb una majoria aclaparadora de CiU (22/mai/11)


  • Comparteix:

Puig, a la seu de CDC

Puig, a la seu de CDC

El candidat de CiU-Actuem, Josep Puig, ha guanyat les eleccions a Valldoreix i mantindrà la presidència de l'EMD. En paral·lel, CiU-Actuem ha obtingut quatre vocals, a més de la presidència, i manté la majoria absoluta. a la junta També entren tres forces a l'EMD: la CUP ha aconseguit dues vocalies, ERC una i C's una.

CiU-Actuem ha guanyat a les dues urnes de Valldoreix. En la de la presidència de l'EMD, Josep Puig ha obtingut el 32'91% dels vots i un total de 1.113 sufragis. Puig empitjora en 18 punts percentuals els resultats de fa quatre anys.

De l'altra urna, d'on surten els representants dels partits a la junta de veïns de l'EMD, la federació nacionalista ha reduït les vocalies a quatre, que se suma a la presidència. Tot i això, el candidat de CiU-Actuem ha subratllat que la feina feta el darrer mandat s'ha vist recompensada a les urnes.

Josep Puig

Hem fet una feina important i s'ha vist recompensada amb el suport que ens ha donat la gent. Això ens fa tenir ganes de seguir treballant per Valldoreix.


En les votacions de la presidència Valldoreix Decideix, la coalició d'esquerres formada per Veïns i Veïnes Progressistes, ICV-EUiA, ERC, MES i Procés Constituent, ha quedat en segona posició. El seu presidenciable, Noël Climent, ha obtingut un 22,95% dels vots. En tercera posició, ha quedat Gent per Valldoreix amb Jaume Sanmartí (17,36%) seguit de Francesc Cardoner de M'agrada Valldoreix (9,91%), Roberto Torrecilla de Ciutadans (8,22%) i José María Canals del PP (6,65%).


Resultats
Josep Puig (CiU-Actuem): 1.113 vots (32,91%)

Noel Climent (Valldoreix Decideix): 776 vots (22,95%)

Jaume Sanmartí (Gent per Valldoreix): 587 vots (17,36%)

Francesc Cardoner (M’agrada Valldoreix): 335 vots (9,91%)

Roberto Torrecilla (Ciutadans): 278 vots (8,22%)

José María Canals (PP): 225 vots (6,65%)

Vocals
CiU-Actuem: Quatre més el president (majoria absoluta)

CUP-PC: Dos

ERC-MES: Un

C's: Un



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.