L'exdemocristià i vocal de l'EMD Bernat Gisbert entra a Demòcrates de Catalunya


  • Comparteix:

Bernat Gisbert, en la presa de possessió com a vocal a l'EMD

Bernat Gisbert, en la presa de possessió com a vocal a l'EMD

El vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a la Ciutadania de l'EMD de Valldoreix, l'exdemocristià Bernat Gisbert, milita a Demòcrates de Catalunya (DC) des de principis de setembre. Gisbert va deixar de formar part d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) perquè el partit 'no dóna cabuda a l'independentisme', va explicar. Ara el vocal engega aquesta nova militància perquè és un projecte 'engrescador' i ha dit que es va decidir per aquesta opció abans de les eleccions del 27S.

Gisbert se suma a la llista de democristians que formen part de DC, com Joan Recasens, Carles Brugarolas, Xavier Amador, Lluís Fernández i Albert Latorre. Gisbert ha explicat que ha triat l'opció d'aquest nou partit, que forma part de Junts pel Sí, perquè representa un projecte polític 'nou, innovador i que dóna cabuda a l'independentisme'.

Bernat Gisbert

Marxo perquè és un projecte polític nou, innovador, on cap tota la gent independentista. És un projecte engrescador i que comença de zero.


El vocal de Joventut ha lamentat i ha qualificat de 'fràgil' la situació actual d'Unió, arran dels resultats obtinguts als comicis nacionals i per la marxa de les regidores Cristina Paraira i Esther Salat.

UDC a Valldoreix
Es dóna el cas que Susanna Herrada també ha deixat la militància d'UDC i exerceix ara com a vocal independent, fet pel qual l'EMD es queda sense representació democristiana, tal com també ha passat a l'Ajuntament.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.