Levy (PP): 'Estem preocupats per una possible coalició entre el PSOE i Podem'


  • Comparteix:

Andrea Levy ha visitat el Mercat Vell

Andrea Levy ha visitat el Mercat Vell

La diputada del PP al Parlament Andrea Levy ha manifestat la preocupació que viu la seva formació davant una 'coalició d'esquerres formada pel PSOE i Podem per governar Espanya per la porta del darrere', sense guanyar les eleccions. Ho ha dit en una visita aquest divendres al Mercat Vell amb el número 14 de la llista dels populars per Barcelona, Álvaro Benejam, on ha demanat el 'vot útil' per evitar aquesta situació.

Levy ha posat sobre la taula les coalicions assolides en les passades eleccions municipals i algunes d'autonòmiques que van deixar fora del govern el PP. La diputada ha posat en valor l'experiència del seu partit a l'hora de governar i ha estès la mà a la resta de formacions per aconseguir acords per tirar endavant projectes i lleis i ha fet una crida a 'l'estabilitat parlamentària'.

La també vicesecretària d'estudis i programes del PP ha demanat el 'vot útil' cap al seu partit davant una possible coalició entre les formacons que lideren Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

Andrea Levy

Manifestem la preocupació que pugui haver-hi una coalició d'esquerres entre el PSOE i Podem per governar Espanya per la porta del darrere, sense haver guanyat les eleccions. Demanem el vot útil al PP per evitar que això passi.


La diputada creu que el principal valor del seu partit és l'experiència i el projecte polític, característiques de les quals no disposen els seus competidors, ha dit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.